Dorești să îți exprimi personalitatea prin modă? Te așteptăm să îți expunem ideile prin broderie.

”Brodăm vise și împletim culori pe tricouri.”

Găsiți aici atât modelele cu ideile noastre de broderie, cât și tricouri blank pe care vi le puteți personaliza după placul inimii.

Legat de produsele blank ce doriți să le personalizați dumneavoastră, vă rugăm să citiți cu atenție indicațiile pentru adăugarea în coș a produselor.
Deoarece acest sistem este destul de nou la noi, în broderie, vă rugăm să aveți răbdare.

În primul rând, vă anunțăm că politica noastră și a furnizorilor noștri nu ne permite să vindem produse blank (simple, nepersonalizate).
Orice comandă cu produse nepersonalizate va fi ANULATĂ.

Pentru a realiza o broderie, este nevoie să știți exact cu ce imagine/ text vă doriți să brodați/personalizați produsul.
Imaginea aleasă va trebui prelucrată și transformată într-un program de broderie; program cu care, se va realiza broderia în sine. De aceea și acest pas este foarte important în procesul de brodare.
Trbuie să știm exact dimensiunea broderiei pe care o doriți pe produsul dumneavoastră, de aceea, după ce alegeți toate opțiunile necesare, chiar înainte de a intra pe platforma de personalizare este necesar să ne scrieți dimensiunea dorită în bara text pusă la dispoziție.

Vrem tot aici, să menționăm că dimensiunea de <7×7 cm se referă la toate dimensiunile până în 7×7 cm, dimensiunea de 7.1×7.1cm- 10×10 cm se referă la toate dimensiunile între 7.1×7.1 cm și 10×10 cm iar dimensiunea de 10.1×10.1cm- 15×15 cm se referă la toate dimensiunile între 10.1×10.1cm- 15×15 cm.

Pentru orice altă dimensiune vă rugăm să ne scrieți sau să ne solicitați o ofertă la secțiunea ”Solicită Ofertă”.

Vom încerca să actualizăm și să îmbunătățim sistemul de personalizare într-un timp cât mai scurt.

Lucrăm numai cu produsele Stanley/Stella pentru că sunt realizate din materiale organice, reciclate, sunt preietnoase cu natura și au un finisaj deosebit.

VEZI FILTRU PRODUS