Campanii

Oferă Eleganță Hotelului tău prin Broderie/ Pregătiri pentru Dragobete/ În luna Iubirii ajutăm suflete

Ieșiți în evidență personalizându-vă hotelul cu ajutorul broderiei!

Brodăm vise și împletim culori…

Căutați o nouă modalitate impresionantă de a vă face afacerea să iasă în evidență? Puteți lua în considerare broderia personalizată!
Broderia este o metodă clasică de decorare în care sigla/logoul sau designul dvs. este cusut pe o bucată de pânză folosind un ac și un fir de poliester, bumbac sau vâscoză. În principal, procesul de broderie este complet automatizat folosind echipamente și fire de înaltă tehnologie.
Fiind un hotelier, dacă doriți să creați un design de înaltă calitate și de lungă durată pentru a împodobi lenjeria simplă, prosoape sau chiar perne decorative, atunci vă recomandăm să alegeți broderia în locul serigrafiei.
Printre cele mai obișnuite locuri precum un hotel, se întâlnește faptul că lenjeria, prosoapele și pernele decorative brodate pot adăuga eleganță într-o cameră și pot face o puternică primă impresie celor care o văd.
Adăugarea broderiei personalizate în lenjeria hotelului sau a resortului dvs. poate face ca elementele esențiale din camera Hotelului dvs. să pară moderne, stabile, mai organizate și în același timp elegante.
Hotelierii care arată o atenție sporită perfecționării lenjeriei și a celorlalte elemente esențiale, insuflă un aer de bună reputație și integritate.

 

De ce noi?!

Pentru ca putem încheia contracte imediate astfel încât
Putem să realizăm comenzile într-un timp mai scurt decât alții

Nu în ultimul rând AVEM Prețuri Excepționale!
Iar până în 15 Februarie reduceri fabuloase!
La SC MayGhiul Art Atelier SRL vă invităm să profitați de programul nostru de comandă și personalizare a prosoapelor dumneavoastră, a lenjeriilor de pat și de baie și de ce nu a elementelor decorative cum ar fi perne decorative, cortine și perdele.
Iată cum funcționează programul nostru de comenzi personalizate:
1. Publicitate continuă pentru hotelul dvs.
În timp ce majoritatea oaspeților de la un hotel se bucură de facilitățile scumpe și luxoase ale camerei, și nu puțini dintre ei preferă ca aceste lenjerie și confortul ales elegant să pară la fel de extraordinare în propriile case – în acest fel, ambalează lucruri interesante în geantă sperând că nimeni nu Observă.
Nu poți face mare lucru după această întâmplare și s-ar putea nici să nu știi cine le-a luat.
Și totuși, chiar dacă ști, oaspetele ar putea să nege. Cu toate acestea, hotelierii pot rezolva această problemă într-un mod mai inteligent. Lenjeria furată cu logo-ul hotelului dvs. poate funcționa ca un panou publicitar. Cu broderia personalizată, puteți accentua pozitivul din această întâmplare astfel păstrându-vă numele în mintea oaspeților.
2. Aspectul profesional
Brodarea logo-ului hotelului dvs. pe pat și lenjeria de baie poate fi o modalitate excelentă de a construi conștientizarea și expunerea mărcii. Broderia oferă un aspect mult mai profesionist decât serigrafia. Dacă doriți ca lenjeria dvs. de hotel excepțională să iasă în evidență, totodată atrăgând atenția asupra afacerii dvs., mai ales atunci când este folosit pe mai multe tipuri de articole și materiale, atunci mergeți pe un design personalizat.
3. Calitate și durabilitate
Merită să investiți în broderii personalizate special concepute pentru elementele esențiale Hotelului dvs. precum lenjeriile de pat și de baie, elemente decorative (cortine, perdele, perne, etc), acestea dau valoare datorită calității și durabilității sale. Designul este rezistent și este exact ce trebuie pentru a face față spălării hoteliere. Mai mult, culorile broderiei sunt vii și nu se vor estompa chiar și la temperaturi ridicate.
Lenjeria hotelului este utilizată continuu, în cea mai mare parte a timpului, în sezonul vacanțelor, însă cusăturile dure și rezistente ale broderiei se păstrează chiar și în astfel de situații.
4. Diferențiați-vă hotelul
Fiecare producție are practicile industriei sale ce se pot roti în jurul marketingului, în jurul prețurilor, a distribuției, serviciilor sau chiar în jurul proiectării produselor. Dacă aveți lenjeria de pat și de baie personalizată, vă puteți diferenția cu ușurință facilitățile hotelului sau resortului dvs. de alții.
În primul rând, vă ajută să vă detașați de concurență și în același timp faceți ca afacerea dvs. să pară mai profesională și mai rafinată.
Lenjeria de pat, pernele decorative și prosoapele brodate sunt exemple bune de un serviciu profesionist și rafinat pentru oaspeții dvs. la hotel.
5. Afacere stabilă
Elementele personalizate pot oferi oaspeților dvs. sentimentul că sunteți un hotel consolidat și de renume.
S-ar putea să pară simplu, dar realizarea broderiei necesită timp iar acest lucru este în strânsă legătură cu oaspeții și cu durata de viață a hotelului dvs.
Cum ”prețuim” eleganța:
Logo o singură culoare de min 6000 împunsături/maxim 15 cm2 comandă minimă 48 bucăți.
Digitalizarea unică și costul eșantionului 150 lei
Mai puțin de 96 bucăți 5.99 Lei fiecare și 96 bucăți sau mai mult 4.99 Lei fiecare.
Și nu uitați! 20% din vânzări a serviciului de broderie pentru Pernele Decorative vor fi donați aici https://www.salvationarmy.org.au/donate/make-a-donation/donate-online/?appeal=disasterappeal