KUNA este un brand al stilului de viață peruan, inspirat de moștenirea textilă unică a culturii incașe.

Acest lucru se vede clar în culorile minunate, țesăturile și calitatea excelentă a fibrelor nobile naturale a lânii de alpaca, vicuna și bumbac pima. KUNA combină abilitățile și cunoștințele tradiționale ale meșterilor textili andini cu cea mai recentă tehnologie și design contemporan. Marca de calitate peruan face parte din Grupul Inka, un pionier în comerțul și exportul de produse din lână de alpaca. Experiența îndelungată în selectarea celor mai fine fibre ale camelidelor din Noua Eră, dezvoltarea firelor fin filate și fabricarea produselor textile de primă clasă îi permit lui KUNA să aibă un control precis asupra întregului proces de producție. Prin procesele vertical integrate, KUNA garantează practici etice de afaceri și, prin urmare, un lanț de valoare care respectă oamenii și natura.

KUNA participă la diverse proiecte sociale în beneficiul indienilor, cum ar fi predarea artizanatului textil, reproducerea alpaca și furnizarea de informații cu privire la problemele de protecție a mediului.

De exemplu, KUNA donează fire de alpaca îndepărtatului sat de munte Llali și predă tehnici de tricotat pentru peste 100 de mame. 750 de școlari au fost bucuroși să primească un nou pulover din lână de alpaca, în timp ce mamele au primit un salariu pentru munca lor și care acum au o sursă suplimentară de venit cu meseria calificată.

În martie 2010, Incalpaca (compania-mamă a KUNA) a primit un premiu pentru responsabilitate socială exemplară în America Latină de la renumitul Centru mexican pentru filantropie (CEMEFI). În septembrie 2011, președintele peruan a recunoscut angajamentul social și managementul calității companiei cu prestigiosul Premio Presidente de la República.

Ne face plăcere să aducem această modă de îmbrăcăminte unică în Europa și să vă invităm să faceți parte din stilul de viață KUNA – descoperiți lumea textilă din Anzi.

Aflați mai multe despre KUNA urmărind Produsele KUNA din lână de alpaca și mătase care vă stau la dispoziție și pe site-ul nostru

VEZI FILTRU PRODUS