Cu forme și culori clare, iubitul design al articolelor de îmbrăcăminte APU KUNTUR a transmis eleganță și farmec din 1989.
Culorile splendide, măiestria de înaltă calitate arată cum bucuria vieții și atitudinea pozitivă față de viața din Anzii peruani sunt aduse în armonie cu stilul de viață european. Pentru APU KUNTUR, ca afacere de familie, etica, cordialitatea, siguranța și încrederea sunt centrul acțiunilor lor.

Respectând în mod constant aceste valori, compania garantează cele mai înalte standarde – sistemele de calitate APU KUNTUR respectă cele mai stricte standarde europene.

Directorii administrativi APU KUNTUR, văd factorul decisiv în procesarea vizibilă de înaltă calitate a produselor, în primul rând în satisfacția, competența și munca în echipă a angajaților lor:

„Cu peste 50 de angajați în Cusco, Perú, APU KUNTUR reușește să ofere articole vestimentare tricotate excepționale, de înaltă calitate. Producem în unitatea noastră de producție de familie din Cusco, Perú, la o altitudine de peste 3500 de metri. Sunt utilizate mașini de tricotat de cea mai înaltă calitate din Europa. Toată lumea lucrează mână în mână în condiții corecte și într-o cooperare respectuoasă. Toți angajații primesc salarii corecte și beneficii sociale peste medie, cum ar fi prânzurile împreună sau îngrijirea internă a copiilor. ” – Matthias Gutknecht

Compania ia foarte în serios responsabilitatea asociată producției din Peru și vă invită să vizitați unitatea de producție administrată de o familie din Peru în America de Sud!

Aflați mai multe despre APU KUNTUR aici pe site-ul nostru unde puteți descoperii minunatele produse din lână de alpaca

VEZI FILTRU PRODUS