Campanii

Construiește-ți Brandul și oferă-i Eleganță prin Broderie/ Pregătiri pentru Dragobete/ În luna Iubirii ajutăm suflete

Ieșiți în evidență prin personalizarea Brandului cu ajutorul broderiei.

Căutați o nouă modalitate impresionantă de a vă face afacerea să iasă în evidență? Puteți lua în considerare broderia personalizată!

Broderia este o metodă clasică de decorare în care sigla/logoul sau designul dvs. este cusut pe o bucată de pânză folosind un ac și un fir de poliester, bumbac sau vâscoză. În principal, procesul de broderie este complet automatizat folosind echipamente și fire de înaltă tehnologie.

Adăugând broderia personalizată la uniforma companiei dvs. poate face ca marca dvs. să pară mai stabilită, mai sigură și mai sofisticată.

Broderia poate oferi organizației dvs. o valoare percepută mai mare existând numeroase modalități de a încorpora un logo pe o piesă de îmbrăcăminte.

Iar companiile, care depun toate eforturile suplimentare pentru ca uniformele lor să fie rafinate, întruchipează un aer de reputație și respectabilitate.

De ce noi?!

Pentru că putem încheia contracte imediate astfel înât 

Putem să realizăm comenzile într-un timp mai scurt decât alții.

Avem Prețuri excepționale!

Până în 15 Februarie reduceri Fabuloase!

 

La SC MayGhiul Art Atelier SRL vă invităm să profitați de programul nostru de comandă și personalizare a tricourilor, gecilor, șepcilor și de ce nu a elementelor decorative cum ar fi perne decorative, cortine și perdele.

Iată cum funcționează programul nostru de comenzi personalizate:

1.Aspectul profesional

Adăugați un singur obiect personalizat la îmbrăcămintea dvs. cu ajutorul serviciului nostru de broderie și veți vedea diferența. Imaginea creată prin logo-urile personalizate prin brodare și calitatea broderilor vor ridica statutul  uniformelor angajaților dumneavoastră.

Va arăta „pur și simplu” elegant să ai acea broderie cu logo personalizată pe cămăși.

Și dacă nu sunteți sigur ce țesături sau articole de îmbrăcăminte vor arăta cel mai bine atunci când sunt personalizate prin broderie, experții noștri vă pot ajuta în alegerea lor. Vă puteți crea propriul logo sau propria temă: broderia cu logo personalizat oferă companiei dvs. posibilitatea de a fi recunoscută și omologată. Există câteva moduri de a face logo-urile dvs. să pară unice, cum ar fi folosirea firului gradient.

Personalizează-ți logo-ul și conferă-ți brandului sau echipei tale recunoașterea pe care o merită.

2. Publicitate continuă a brandnului dvs.

Un tricou brodat este cu adevărat un panou publicitar mergător.

În loc să-i faceți pe angajați să poarte un polo simplu sau cămăși colorate, puteți să luați în considerare imaginea pe care ați face-o având logo-ul brodat pe partea din față a tricoului sau o aplicație pe spatele cămășii.

 Acest lucru va face diferența!

2. Calitate, durabilitate și flexibilitate

Merită să investiți în broderii personalizate special concepute pentru uniforma Companiei dvs. precum tricouri, șepci, elemente decorative (fanioane, cortine, perne, etc), acestea dau valoare datorită calității și durabilității sale. Designul este rezistent și este exact ce trebuie pentru a face față spălării industriale. Mai mult, culorile broderiei sunt vii și nu se vor estompa chiar și la temperaturi ridicate.

Unii oameni se gândesc că sunt restricționați la anumite tipuri de materiale în ceea ce privește broderiile personalizate. Totuși, acest lucru nu este deloc adevărat. Când utilizați broderii cu logo personalizate, puteți alege între materiale precum denim, jachete, șepci, șorțuri, bluzoane din pluș și multe altele.

Anumite tipuri de broderie funcționează mai bine pe anumite materiale sau țesături, așa că, vă rugăm să consultați mai întâi experții noștri în cazul în care vă blocați în faza de idei a proiectului dvs..

3. Afacere stabilă

Elementele personalizate pot oferi oaspeților/clienților dvs. sentimentul că sunteți un brand consolidat și de renume.

S-ar putea să pară simplu, dar realizarea broderiei necesită timp iar acest lucru este în strânsă legătură cu clienții  și cu durata de viață a brandului dvs.

4. Experții noștri: atunci când alegeți broderia care să vă conducă brandul, întâi stabiliți-vă nevoile dvs.

Mulți producători de articole decorative vă pot oferi multe opțiuni și răsturnări de situații.

Veți avea opțiuni pentru o mare varietate de culori, de teme pentru litere și de țesături pentru brodarea logo-ului afacerii dvs.

Puteți avea, de asemenea, idei și pentru alte articole promoționale de care aveți nevoie pentru compania dvs., cum ar fi genți, jachete sau șepci.

Atelierul MAYGHIUL ART este aici pentru dumneavoastră și pentru a vă face viața mai simplă!

Folosim tehnologie de ultimă generație și recomandăm cei mai buni furnizori de îmbrăcăminte din industrie, cu o gamă largă și prețuri de care te-ai îndrăgosti.

Lucrăm cu experți și profesioniști de top și știm ce este nevoie pentru a crea broderii cu logouri  minunate.

Dacă doriți să creați o impresie de profesionalism, nu uitați să ne vizitați astăzi!

 

Cum ”prețuim” eleganța brandului dumneavoastră:

Logo o singură culoare de min 6000 împunsături/maxim 15 cm2 comandă minimă 48 bucăți.

Digitalizarea unică și costul eșantionului 150 lei

Mai puțin de 96 bucăți 5,99 Lei fiecare și 96 bucăți sau mai mult 4.99 Lei fiecare.